Nudzicie się? Wejdzcie na moje forum, stwórzcie własną postać oraz jej historie. Do zamieszkania, macie 5 krain: Świnioryjów (moje ), Bakaland, Czekolandia, Kasików i Wernonów.
KLIKNIJ!
Ostatnio edytowany przez Guziec (2010-03-03 17:33:51)

Wielbie ten gifek x<
Użytkownik
Świnioryjów! <3
Użytkownik
Czekolandia
Ja też Czekolandia Zajerestruję się
Cóż... Nie lubię tego forum. Jest takie nieporządne i chyba już mogę powiedzieć, iż to ja byłam PaniMroczna, a kolega admin groził mi, że jak go nie przestanę nazywać babochłop, to mi da ostrzeżenie. Cios po niżej pasa! Ona sama udawała chłopaka! Nie zgadzam się na takie traktowanie.
Kiczowata napisał:
Cóż... Nie lubię tego forum. Jest takie nieporządne i chyba już mogę powiedzieć, iż to ja byłam PaniMroczna, a kolega admin groził mi, że jak go nie przestanę nazywać babochłop, to mi da ostrzeżenie. Cios po niżej pasa! Ona sama udawała chłopaka! Nie zgadzam się na takie traktowanie.
Nie jest to rewelacja, ale można się pośmiać. Cios po niżej pasa, zgadzam się, widocznie taka osoba nie nadaje się na admina. Jak to zobaczyłam, nie myśl, że sama się nie oburzyłam. Takie zachowanie to w wieku 8 lat raczej.

Użytkownik
Powinni codziennie wchodzić na forum .
Kiczowata napisał:
Hmm...No PaniMroczna też nie była dla Alice (mnie) zbytnio miła. Jak go przezywasz - to co się dziwisz?

Taka moja zwolenniczka? -,- Zitta, stając poo stronie silniejszych, nic nie osiągniesz. Jak to pewien mądry człowiek, ofiara katastrofy lotniczej powiedział- to droga do nikąd. Na innym forum ten sam admin udawał/ła chłopaka i się dziwi.
Użytkownik
Dlaczego miała by udawać chłopaka ??