Tzn. ja ostatnio mam mało czasu na kompa, bo brat w pokoju siedzi i wielu rzeczy nie mogę zrobić, a tym bardziej obejrzeć filmu bo zaraz powie "weź wyłącz to g***o!" O już ja go znam !
Ale jak obejrzę to zdam recenzję D !
Moi bracia są bardziej tolerancyjni
Z Krystianem anime moge spokojnie oglądać,jak nie jest to jakiś dramat .
On akurat jest miłośnikiem Shippuudena,ale jak oglądam Bleach czy Death Note to też nie zagardzi
Oglądamy też razem filmy,najczęściej horrory,bo to to co ja i on najbardziej lubimy .
Z drugim bratem nie dziele już zainteresowań,pietnastka,w łebie dziewczyny,siatkówa,zero nauki i to wszystko,jedyne co lubie z nim robić,to wkurzanie go

Heh... no widzisz, ale teraz go nie ma to obejrzę pierwszy odcinek ^^
Właśnie obejrzałam pierwszy odcinek.!!!
Świetny film i bardzo wciąga !!!
Już go kocham !!! ;P
Jula27 napisał:
Świetny film i bardzo wciąga !!!
Anime, nie film Manga też jest świetna, ale polskie wydania za długo wychodzą
Polecam ci jeszcze gorąco Kaze no Stigma - Oficjalny Trailer, pierwszy odcinek obejrzałam, a już trafiło do mojej listy ulubionych.

Nie uwierzcie co wam powiem. Po tym poście co wtedy (wczoraj) napisałam, że obejrzałam pierwszy odcinek, to potem cały dzień oglądałam 11 dalszych odcinków !!!
Bardzo mnie wciągnął i bardzo go polubiłam ^^
Co to pytania Evveli, hmm... nie wiem, ale chyba tych trzech głównych, czyli Yuuki, Zero i Kaname ;P
Jula27 napisał:
Nie uwierzcie co wam powiem. Po tym poście co wtedy (wczoraj) napisałam, że obejrzałam pierwszy odcinek, to potem cały dzień oglądałam 11 dalszych odcinków !!!
Bardzo mnie wciągnął i bardzo go polubiłam ^^
Co to pytania Evveli, hmm... nie wiem, ale chyba tych trzech głównych, czyli Yuuki, Zero i Kaname ;P
Skoro tak szybko oglądasz, to wezmę nacisk, jak to skończysz na Kaze no Stigma. Guźcowi po samym Openingu zaimponowało

Hmm . . ja uwieże,bo obydwie serie obejrzałam w dwa dni
Yuuki jest głupia,Kaname to samoloub,a Zeruś jest świetny
Moim ulubionymi postaciami jest Zero i Shiki
Kaze no stigma mówisz,jaki rodzaj . ?

Evvelajna napisał:
Kaze no stigma mówisz,jaki rodzaj . ?
Są śmiechowe wątki, ale nie tak jak w ZnT. Ecchi to nie jest na 100%. Magia, Przygoda, Fantastyka, Romans. Guziec już się zachwycił po obejrzeniu Openingu
Oficjalny Trailer
Fan Trailer - Dałam go, jest co prawda pokazane troszkę z końcowych odcinków, ale nie ma tu samej walki, więc ci go pokazałam.
No i Opening masz .
No ale jak chcecie dyskutować o Anime, bo to tyczy się pomocy, to zapraszam do tematu.

Mówisz,że Botana opening zachwycił,ja mam chyba większe wymagania
Może się skusze,choć teraz chyba mam za dużo do oglądania
A jakieś sztuki walki w tym są . ? Jeśli tak to biore się do oglądania

Evvelajna napisał:
Mówisz,że Botana opening zachwycił,ja mam chyba większe wymagania
Może się skusze,choć teraz chyba mam za dużo do oglądania
A jakieś sztuki walki w tym są . ? Jeśli tak to biore się do oglądania
Walk też jest dużo

Super film !!!
(cały czas przeżywam VK ! ;P)
Wczoraj obejrzałam tylko 12 odc. bo komp mi sie mulił. Chciałam 13 odc. ale brat mnie do końca dna podsiadl ;(
Ale dziś też nie mogę, bo jutro mam dużo nauki z histy (praca klasowa).
A po głowie wciąż chodzi mi ta piosenka ! "Akaku akaku akaku yurere ... " Poprostu ją kocham !!!
A Kaname i Zero to przystojniaki
Nie yurere,a yurete
Może i Kaname jest "ładny" , ale charakter ma . . . skunksi
Z wszystkich aniem jakie oglądałam,najbardziej pokochałam Ichigo
A tak wgl to sie pochwale,że mam urodziny wtedy co on
15 lipiec rządzi