To dobrze,dobrze,niepotrafie przejść obojętnie obok takiego błędu
Hmm , ja od początku wiedziałam kim są ci których znienawidziłam : Yuuki i Kuranek,
od początku widziałam co się kryje za tymi ogromnymi,czerwonymi oczami Yuuki : zUo,
a za maską Kaname : samolubny drań .
Może ktoś lubi takich,ale ja niem,ja takich ludzi i postaci nienawidzę

Mogłabyś skończyć już z tą nienawiścią. To irytujące. Zrozum, że do wszystkich już to dotarło. Więc z łaski swojej, przestań już na nich narzekać. My dobrze wiemy, że budzisz do nich urazę i sto razy nie musisz nam tego powtarzać

Chcę tylko wyrazić swoje uczucia,nie moge ich tłumić w sobie
Ale odbrze,ze względu na twoją irytacje przestane to robić,bo nie lubie słuchać narzekań
To może już zmienmy temat .
3 kwietnia wyjdzie anime Angel Beats!,czekam na nie od wajacji Scaneriusz napisał Jun Madea,anime na pewno więc będzie świtne

Nie wiem o co chodzi z tym, że Yuuki jest "zUa" ?? Może jeszcze do tego nie doszłam ...
Na razie wszystko mi się wydaje spoko i nie mówcie co będzie potem !!! Proszę !!!
Evv, chodzi Ci o to Angel Beats? Angel Beat - trailer (KLIKNIJ TU)
Wyglada fajnie, ale pewnie będzie dużo strzelanek...

Wielbie ten gifek x<
Strzelaniny . ?
Co z tego,kreska jesteś świetna,sceneria rownież,niczego więcej mi nie trzeba
Poza tym Kyoto Animation,moje ulubione studio
Nu i opening zaśpiewa Lia ^^
Na dodatek w kwietniu mają się skończyć fillery w Bleachu,to chyba będzie mój ulubiony miesiąc w roku
Ichi w końcu pokona Aizena ^^

O ja ! Wczoraj z 13 do 19 doszłam ^^
Odcinki od 16 (chyba) do 19 oglądałam (nie potrafię tego napisać, bo by to musiała pokazać ) z zapartym , tchem. W ogóle jakieś tiki miałam z nerwów i co chwile se gadałam "nie mów jej tego", "nie rób tego" "ty chamie!!", "co on zrobił ?!" i takie różne
W ogóle tak to przeżywałam, po prostu takie napięcie ...
Jula27 napisał:
W ogóle tak to przeżywałam, po prostu takie napięcie ...
Ja w sylwestra to oglądałam do późnej nocy, a z Kaze no Stigma całe popołudnie. Teraz poszukam czegoś nowego, bo jakoś mi się Code Geass albo 11Eyes nie chcę oglądać.

No i obejrzałam do końca ... !
Po prostu film jest ZAJ****TY !!! No i w ogóle ostatni odcinek pełen napięcia, bo oglądałam z kumpelą i miałyśmy przez cały film jedno główne pytanie: "Kogo wybierze Yuuki ?? Zera (nasze ciacho absolutne numer 1 ) czy Kaname ??"
A jak oglądałyśmy 20 odc. końcówkę to już w ogóle tekst Yuuki nas powalił "Zero ! Nie rób tego ! Kaname to mój starszy brat !" To już w ogóle mnie dobiło. Po prostu tak nam serca waliły, że masakra !!!
Nie no opisać się tego nie da ! No na serio.!
Ale nie kumam ostatnich film filmu. Może ty mądra Lunko mi wyjaśnisz. Chodzi o tekst Zara "Przyjdę żeby cię zabić" a Yuuki na to "Będę czekała". No o co kaman ?? Nie zakumałam tego ...
A i jeszcze w ostatnbich chwilach, gdy Zero ma te wspomnienie z Yuuki przy tej bramie to on wyciąga potem broń i chyba powiedział "Yuuki przepraszam muszę". Czy on się zabił czy co ??Mógłby mi ktoś wyjaśnić.
A w ogóle mnie rozwalał "tata" Yuuki tymi tekstami swoimi i jeszcze Aidou. Kocham ten tekst "Dziewczynki śniłyście o mnie ? A w moich dzisiejszych snach będzie ... - Yuuki chan !!! " Po prostu kocham ten tekst !!
A dla mnie tylko szkoda, że Yuuki z Kaname wyjechała i Zerusia zostawiła ;( Ale Zero musiał mieć doła ! ;( Mi i kumpeli aż żal go było ! (yyy... hello to tylko bajka )
Ale na serio. No nie wytrzymam tak ten film pokochałam, sorry anime.
A piosenki na początek też fajne choć w pierwszej serii lepsza było !
A będzie jeszcze 3 seria ??
Dlaczego miałby się załamać . ?
Juli on znienawidził Yuuki po tym jak stała się vampirkiem xP
A czego tu nie rozumieć . ?
Zero sobie obiecał,że zabije każdego vampira,po prostu ich nienawidzi
To za jakie anime teraz się bierzesz . ?
Chyba nie będziesz żyła jednym

Evvelajna napisał:
A czego tu nie rozumieć . ?
Zero sobie obiecał,że zabije każdego vampira,po prostu ich nienawidzi
Chyba coś źle zrozumiałaś (Ja wytłumaczyłam już Juli na GG), bo możliwe, że się zabił, ponieważ nie chciał krzywdzić Yuuki. Nienawidził? A jednak na końcu przyszedł po nią, a nie sobie poszedł.